Nemira rss anunt

« | Main | »

Jelly Battle de la Logitech

Articol postat de | 13. 06. 2008

***** Atentie! Urmeaza un joc viral dezvoltat de cei de la Logitech.

***** In Jelly Battle, care se joaca numai in 4, te lupti ca sa-ti aperi grasunul propriu si in acelasi timp sa-i distrugi pe ceilalti.

***** Campul de lupta e o tastatura, pe care sari de nebun luand diverse arme si bonusuri. Ca sa joci la multiplayer, ori trebuie sa iti faci user, ori sa joci mini-campania la single player. Recomand a 2-a varianta, urmata apoi de prima. E extrem de intuitiv, nu stau sa explic cum se joaca.

***** In schimb, o sa dau cateva ponturi, pe care sa le aplicati cand sunteti la inceput:
- Stati deoparte in timp ce se bat ceilalti 3;
- Mergeti intotdeauna si luati scutul;
- Daca adversarul se face invizibil in timp ce il atacati, cu random drop o sa va faceti damage chiar voua, pentru ca arma neavand tinta, va cade in cap;
- Ganditi intotdeauna in fata cu cel putin 2, 3 mutari, nu luati in seama avantajul imediat;
- Dupa scut, cea mai utila “arma” este dublarea damage-ului;
- Punctele nu scad sub zero, dar e destul de greu sa le acumulezi, asa ca mai bine jucati 5, 6 jocuri de incalzire, pentru a incerca toate armele posibile, si abia apoi porniti la razboi in mod serios;

***** * Partea virala e formata din sistemul militar de ranking, care te face sa vrei sa avansezi, dar si de faptul ca poti juca Jelly Battle cu prietenii in pauza de masa. Logitech e la a treia tentativa reusita de a produce un joc viral, care e o combinatie de RTS cu TBS.

La atac!

Jelly Battle

renne

Subiecte: Jocuri Flash, Jocuri RTS, Jocuri Virale | Nici un comentariu »

Comments