Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Rihanna fortata sa-si anuleze concertul din Suedia

By Alex Costea | November 1, 2011

Pop starRihanna este internata intr-un spital din Suedia, acest lucru fortand-o sa anuleze unul din concertele sale din Europa.

“Imi cer scuze tuturor celor care urmau sa vina la concertul meu din Malmo, Suedia. Eram atat de nerabdatoare sa fiu aici si sa concertez in fata voastra. Ar fi fost un timp minunat, mult mai bine decat sa stau aici cu gripa aceasta pe mine. Sunt foarte dezamagita ca nu pot fi acolo”, a declarat cantareata in varsta de 23 de ani pentru US Weekly.

Nu stim inca daca Rihanna va anula si concertul din Stockholm, concert ce era programat astazi. Cel de-al saselea album al cantaretei, “Talk That Talk” va fi lansat pe data de 21 noiembrie.

Cantareata originara din Barbados a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume, ceea ce o face una dintre cele mai bine vandute artiste din toate timpurile. Totodata, ea este si cea mai tanara artista ce a avut zece single-uri pe primul loc in clasamentul “Hot 100” al revistei “Billboard”. Are in prezent patru premii Grammy, patru premii castigate la “American Music Awards” si 18 premii oferite de revista “Billboard”.

renne

Subiecte: Americana | No Comments »

Comments

căutare personalizată