Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Adele a suferit o interventie chirurgicala la corzile vocale

By Alex Costea | November 8, 2011

cantareataAdele a suferit de curand o interventie chirurgicala la corzile vocale, operatie ce avea scopul de a-i indeparta un polip benign. Aceasta problema a facut-o pe artista sa amane sau sa anuleze mai multe concerte din Marea Britanie si Statele Unite.

Cantareata in varsta de 23 de ani a fost operata la Spitalul Massachusetts, reprezentantii unitatii medicale declarand pentru presa: “Bazandu-se pe sfatul doctorului din Marea Britanie, Adele a fost de acord si a fost supusa unei interventii micro-chirurgicale, operatie realizata de Dr. Steven Zeitels”.

Operatia a avut scopul de a indeparta un polip benign ce ar fi putut cauza o hemoragie la corzile vocale. A trecut aproape o luna de cand cantareata si-a anulat toate concertele ramase din 2011, desi initial artista nu a dorit asta. Acum, Adele va ramane in repaus vocal cel putin pana la sfarsitul anului.

Dr. Steven Zeitels este un doctor cunoscut in randul artistilor, acesta operandu-l pe solistul trupei Aerosmith, cat si pe Roger Daltrey de la “The Who”. Se pare ca interventia a fost un succes, artista urmand sa-si reia proiectele de la anul viitor.

Sursa: The Guardian
Sursa foto: Sweet Lyrics

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată