Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Radiohead in turneu prin Statele Unite

By Alex Costea | November 8, 2011

trupaFormatia Radiohead si-a anuntat turneul din Statele Unite ale Americii ce va avea loc de la anul, acesta fiind primul turneu in America de mai bine de trei ani. Formatia a anuntat si in ce state vor sustine concertele in acea perioada, incepand cu Florida si terminand cu Arizona. Concertele vor avea loc in lunile februarie si martie.

Ed O’Brien, chitaristul trupei britanice, a declarat pentru postul de radio BBC: “Ultima oara cand am fost afara a trebuit sa cantam toate cantecele plus hiturile noastre, dar de aceasta data nu va mai fi asa. Concertele vor contine in mare albumul la care lucram si ultimul album. Apoi, vom mai vedea ce melodii se potrivesc. Totul trebuie sa aiba o legatura si cred ca va fi un show frumos”.

Membrii fan-clubului formatiei britanice pot cumpara bilete de pe siteul trupei incepand cu miercuri, noua noiembrie. Pentru ceilalti fani, biletele vor fi puse la vanzare incepand cu 12 noiembrie.

Radiohead este o trupa britanica de rock din Abington, formata in anul 1985. Trupa este formata din Thom Yorke, Jonny Greenwood, Ed O’Brien, Colin Greenwood si Phil Selway.

Sursa: Music News
Sursa foto: 8 notes

renne

Subiecte: Concerte, Rock, Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată