Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

George Michael a cantat pentru Elton John

By Alex Costea | November 8, 2011

artistGeorge Michael a cantat zilele trecute la un eveniment organizat de Elton John, eveniment ce avea in vedere strangerea de fonduri. Se pare ca artistul a lasat in urma neintelegerile din trecut in momentul in care a urcat pe scena de la Royal Opera House din Londra si a sustinut un concert pentru fundatia lui Elton John.

Desi a intarziat aproximativ 40 de minute la acest concert, George Michael a multumit publicului pentru rabdare si a declarat ca este ceva cu adevarat special pentru el sa concerteze la Royal Opera House. “Ma simt absolut onorat sa cant in fata voastra si e ceva atat de special. Probabil ca nu sunteti exact publicul pentru care am cantat pana acum, dar puteti deveni acel public in ceea ce ma priveste”, a spus artistul inainte de a-si incepe recitalul.

La eveniment au participat un numar mare de vedete, printre care Elton John, membrii trupei “Scissors Sisters” sau Kylie Minogue. George Michael a interpretat chiar si melodia “Idol” a lui Elton. “Urmatoarea melodie a fost scrisa de o persoana care sper sa fi ajuns deja la acest eveniment”, a glumit artistul inainte de recital.¬†Banii stransi din acest concert se vor duce la Fundatia Elisabeth Taylor, infiintata in memoria legendei de la Hollywood de chiar Elton John.

George Michael si Elton John au fost prieteni apropiati in anii ’80 si au colaborat impreuna la single-ul “Don’t Let the Sun Go Down on Me” din 1991. Totusi, prietenia lor s-a rupt in momentul in care Elton a vrut sa-l ajute pe artistul britanic in lupta sa cu drogurile. George Michael i-a spus atunci lui Elton sa nu se mai bage in viata lui, in timp ce acesta a declarat ca “George se afla pe un loc minat”. In cele din urma, cei doi s-au impacat in decursul anului trecut.

Sursa: Music News
Sursa foto: Top News

renne

Subiecte: Concerte, Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată