Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Britney Spears vrea sa revina pe platourile de filmare

By Alex Costea | November 2, 2011

cantareataBritney Spears a declarat ca pe viitor ar vrea sa revina pe platourile de filmare, cantareata dorind sa interpreze rolul unui personaj negativ.

Cantareata in varsta de 29 de ani vrea sa reinceapa o cariera ca actrita, acest lucru urmand a se intampla de la anul. Ea ar dori sa devina mult mai activa si sa joace cat mai multe roluri in diferite filme, rolurile pe care si le-ar dori cel mai mult fiind acelea de detectiv sau asasin.

“Cu siguranta la anul voi incerca sa merg pe un alt drum. Cred ca rolurile care mi se potrivesc cel mai bine ar fi acelea de detectiv, asasin sau chiar personajul negativ intr-un film”, a declarat Britney pentru ziarul “The Sun”.

A trecut aproape un deceniu de la prima aparitie a lui Britney Spears intr-un film, cantareata jucand atunci in “Crossroads”. In acest film, cantareata pleaca impreuna cu alte doua prietene intr-o excursie prin SUA, cele trei prietene incercand sa se regaseasca si sa-si reinnoiasca prieteniile. In acest film, ea a jucat alaturi de Kim Cattrall si Zoe Saldana, acrita cunoscuta pentru rolurile din “Avatar” si “Star Trek”.

Momentan, Britney Spears se afla intr-un turneu de promovare intitulat “Femme Fatale”. Starul pop si-a incheiat turneul din Marea Britanie si era anuntata la o petrecere de dupa turneu in Londra, insa n-a mai reusit sa ajunga.

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată