Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Matt Cardle isi lanseaza primul album

By Alex Costea | November 2, 2011

album debutMatt Cardle, castigatorul celei de-a saptea editii “X Factor” din Marea Britanie, va sarbatori lansarea albumului “Letters” cu o sesiune de autografe ce a fost progamata pentru maine la magazinul “Meadowhall” din Sheffield.

Matt va fi prezent acolo de la ora 16: 00 pentru a-si intalni fanii si a semna autografe pe copiile noului sau album lansat de catre studioul “Columbia” pe data de 17 octombrie. Dupa aceasta sesiune de autografe, Matt Cardle va participa la un concert de caritate si va fi invitatul magazinului la aprinderea luminilor de Craciun.

Albumul contine cele doua hituri ale artistului, “Run for your life” si “Letters”, cat si melodia “When we collide” cu care acesta a castigat ce-a de-a saptea editie “X Factor” – melodia preferata de Craciun a britanicilor, dar si al doilea single “cel mai bine vandut in anul 2010”.

Matt Cardle este un interpret si compozitor britanic care a devenit cunoscut datorita castigarii editiei “X Factor” din 2010. De cum a fost anuntat castigator, Matt Cardle a semnat un contract in valoare de un milion de lire cu “Syco Music”. Tot atunci, piesa “When we collide” (cea pe care a cantat-o in finala) a fost lansata pe piata. Single-ul a fost vandut in peste 400 de mii de copii in prima saptamana si a devenit melodia de sarbatori preferata a britanicilor.

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată