Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Cantareata Sophie lanseaza single-ul “Love to love you”

By Alex Costea | November 4, 2011

cantareataSophie, cantareata si compozitoarea de origine malteza, este gata sa lanseze primul ei single de cand a semnat cu casa de muzica “Thru The Mill”.

Single-ul este scris cu ajutorul producatorului Elton Zarb si este o varianta imbunatatita a cantecului ce i-a adus in acest an un loc in semifinalele Eurovision. “Love to love you” transmite bucuria si sentimentele a doi tineri ce se indragostesc pentru prima oara unul de altul, fiind un cantec ce prinde la public prin simplul motiv ca are versuri usor de retinut.

Aceasta lansare marcheaza o noua faza in cariera lui Sophie, ea reusind sa devina o compozitoare realizata si in acelasi timp cantareata si dansatoarea pe care toata lumea si-o aduce aminte de la concursurile Eurovision pentru juniori din urma cu cativa ani.

Desi are doar 17 ani, Sophie a castigat admiratia multor critici pentru modul in care se dedica acestei cariere si a faptului ca este o cantareata cat se poate de sincera si amabila.

Single-ul va fi lansat exclusiv pe i-Tunes pe data de 6 noiembrie, iar lansarea oficiala va avea loc pe 20 noiembrie la casa de muzica “Thru The Mill”.

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată