Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Keith Urban va suferi o interventie chirurgicala la sfarsitul acestei luni

By Alex Costea | November 4, 2011

cantaretKeith Urban s-a vazut nevoit in a anula o serie intreaga de concerte, acesta urmand sa sufere o interventie chirurgicala la corzile vocale.

Cantaretul de muzica country se pare ca ar fi dezvolat un polip pe corzile sale vocale. Purtatorul sau de cuvant a declarat ieri seara intr-o conferinta de presa ca artistul se pregateste de o interventie chirurgicala ce ar urma sa-i indeparteze acel polip, interventia fiind programata la sfarsitul lunii noiembrie.

Desi interventia nu este deloc complicata, operatia ii va impune lui Keith repaus vocal total pe o perioada de cel putin cateva luni. Chiar si dupa acest repaus, artistul in varsta de 44 de ani va trebui sa se abtina de la cantat pentru o perioada nedeterminata de timp. Chiar si asa, Keith va respecta cateva angajamente pe care si le-a luat inainte de operatie, performand in concerte unde va fi necesar sa cante doar o melodie.

Toate concertele sale ce erau programate in acest sfarsit de an vor fi anulate. Chiar si concertul “All for hope” din data de 18 ianuarie 2012, un concert de caritate programat a fi primul in anul care urmeaza, va fi amanat pana cand artistul isi va reveni complet.

Keith Lionel Urban, nascut pe data de 26 octombrie 1967, s-a nascut in Noua Zeelanda. Si-a inceput cariera in Australia (acolo unde s-a mutat de la o varsta frageda), dar succesul l-a cunoscut in Statele Unite. Are in prezent noua albume lansate, multe dintre single-urile sale ocupand locul intai in topurile americane. Cu single-ul “You’ll Think of Me” de pe albumul “Golden Road” (2002) a castigat premiul Grammy, urmat apoi si de “Stupid boy”. A cucerit publicul american cu hiturile “Days go by”, “Better life”, “Sweet thing” sau recentele single-uri “Without You” si “Long hot summer”.

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată