Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Chitaristul trupei “Gwar” a fost gasit mort

By Alex Costea | November 4, 2011

chitaristCory Smoot, cunoscut sub numele de Flattus Maximus si chitaristul trupei de heavy metal “Gwar”, a fost gasit mort in aceasta dimineata.

Formatia se afla intr-un concert in Edmonton, Canada, si urma sa plece intr-un turneu prin toata tara. Cory Smoot a fost gasit mort in decursul zilei de astazi de catre colegii lui de trupa. Ceilalti membrii ai trupei au decis sa anuleze toate concertele ce le aveau programate in Canada.

David Brockie, purtatorul de cuvant al formatiei “Gwar” a declarat urmatoarele : “Cu un profund sentiment de regret si durere, membri trupei Gwar trebuie sa anunte trecerea in nefiinta a bunului lor prieten Cory Smoot, cunoscut de catre toti fanii heavy metal de pretutindeni ca Flattus Maximus. Cory a fost gasit mort in aceasta dimineata, in timp ce trupa se pregatea sa treaca granita. Inca nu se stiu cauzele decesului si colegii sai sunt absolut ingroziti de aceasta veste. In acest moment nu exista niciun cuvant cu privire la turneul pe care trupa il avea anuntat in Canada si nu se stie nici ce vor avea de gand sa faca pe viitor. Singurul lucru pe care ii intereseaza in acest moment este pierderea mult iubitului nostru prieten, unul dintre cei mai talentati chitaristi pe care heavy metal-ul i-a dat vreodata. Rugam ca fanii si mass-media sa inteleaga prin ce trec colegii si familia lui Cory si sa le acorde intimitatea de care au nevoie. Vom oferi mai multe amanunte in zilele care urmeaza, pana atunci va rugam sa indreptati rugaciunile voastre catre familiei lui Cory, colegilor sai si tuturor celor care l-au iubit”.

“Gwar” este o trupa de heavy metal ce s-a format in Virgina in anul 1984. Formatia este cunoscuta pentru costumele inspirate din filme horror pe care membrii trupei le poarta, versurile obscene si spectacolul de pe scena care satirizeaza diverse teme morale.

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată