Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Ashanti o va inlocui pe Fergie in Black Eyed Peas

By Alex Costea | November 7, 2011

artistaExista anumite zvonuri cum ca formatia “Black Eyed Peas” va anunta cat de curand ca noua lor cantareata va fi Ashanti. Fergie de asemenea a anuntat ca va parasi trupa pentru a se dedica familiei, iar ultimul lor concert impreuna va fi pe data de 23 noiembrie.

Cei de la “Black Eyed Eas” au anuntat totodata ca vor lua o pauza, iar cantareata de muzica R&B pare tot mai aproape de formatie, urmand sa se alature trupei imediat dupa aceasta pauza. Ashanti se afla in acest moment intr-un turneu impreuna cu trupa.

De cealalta parte, despartirea dintre Fergie si “Black Eyed Peas” nu va fi cu cantec, artista recunoscand ca vrea sa paraseasca trupa pentru a avea mai mult timp in care sa stea cu familia. Fergie s-a alaturat formatiei in anul 2002, inregistrand in aceasta perioada hituri ce au avut un succes rasunator pe piata internationala.

Daca zvonurile sunt adevarate, Ashanti se va dovedi o alegere interesanta. Cantareata de muzica R&B este deja un nume in industria muzicala, hituri precum “Foolish”, “Rock Wit U”, “Only U” si “Happy” fiind cele care i-au adus recunoasterea internationala. Insa de mai bine de sase ani a lipsit din peisajul muzical, ultimul ei album (“The Declaration”-2008) neaducand nimic notabil. Totusi, se pare ca artista va inregistra un nou album incepand de la anul.

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată