Ultimele articole

Comentarii recente

Tag Cloud

acustic Adele album albume Ambiental aniversari artist Blues cantareata cantaret chitara clasic colaborari concerte decedat electro excelent extern filme fundatii heavy metal Hip-Hop Instrumental intern Jazz Lady Gaga lansari live muzica operatie pop-rock reuniune Rihanna Rock romaneasca single slow soundtrack stiri trupa turneu vanzari video vocal voce

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Main | »

Lady Gaga castiga inca patru premii EMA

By Alex Costea | November 7, 2011

premiiLady Gaga a triumfat din nou la premiile EMA, castigand numai putin de patru premii aseara. Cantareata americana a socat din nou audienta cu mai multe costumatii excentrice pe care le-a purtat pe toata durata evenimentului, insa a pus mana pe mult ravnitele premii de aseara, incluzand cea mai bune voce feminina.

Starul pop a triumfat de asemenea cu cel mai bun cantec si cel mai bun videoclip pentru melodia “Born this way”. Cantareata cunoscuta pentru stilul ei excentric a tinut sa multumeasca in primul rand fanilor, declarand imediat dupa decernarea premiilor: “Va multumesc in primul rand voua si va iubesc atat de mult. Sunt atat de recunoscatoare pentru tot sprijinul aratat”.

Pentru cea mai buna voce feminina, Lady Gaga a triumfat din randul unor competitoare puternice: Jennifer Lopez, Adele, Katy Perry si Beyonce au fost si ele nominalizate pentru acest premiu.

Celelalte premii acordate aseara sunt:

– Best Male: Justin Bieber

– Best Pop: Justin Bieber

– Best Rock: Linkin Park

– Global Icon: Queen

– Biggest Fans: Lady Gaga

– Best Alternative: Thirty Seconds to Mars

– Best Hip Hop: Eminem

– Best World Stage: Thirty Seconds to Mars

– Best Push: Bruno Mars

– Best New: Bruno Mars

– Best Live: Lady Gaga

Sursa: Music News
Sursa foto: Music News

renne

Subiecte: Stiri | No Comments »

Comments

căutare personalizată