Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Fullmetal Alchemist

Cronica postata de Alex Sima | 24, 08, 2009

Sunt putine animeurile la care sa te uiti chiar 20 de minute la un episod, care sa nu aiba 5 minute in care sa repovesteasca anumite lucruri din episodul anterior, si alte cateva la final care sa arate ce va urma. Pe parcurs bineinteles, unele pasaje se vor repeta pentru “efect sporit”. Ei bine, Fullmetal Alchemist trece cu brio de proba asta, si de-a lungul tuturor celor 51 de episoade (plus filmul mare si micile filmulete “bonus”) am stat mai prins decat o insecta pe-o hatie lipicioasa de prins muste. Povestea se dezvolta exponential, la fel si felul in care o privesti ca spectator.

Daca la inceput mi s-a parut doar un alt desen bifat pe lista, acum cred ca e fara indoiala, in ciuda varstei, printre cele mai spectaculoase animeuri din punct de vedere al constructiei personajelor si scenariului. Fara doar si poate, Fullmetal Alchemist trebuie vazut de catre pasionatii de animeuri.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Fullmetal Alchemist, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Light

renne

Subiecte: Uncategorized | 1 Comentariu »

Un raspuns la “Fullmetal Alchemist”

 1. Silvia Radu Says:
  02, 12, 2009 la 4:14 pm

  nu sunt pasionata de anime-uri, dar F M A e cu siguranta cel mai bun anime pe care l-am vazut, si merita vazut de oricine, daca ar vrea sa cunoasca doar putin cultura japoneza contemporana.

  Un anime de referint;

  VA:F [1.9.11_1134]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Comentarii

căutare personalizată