Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

The Fugitive

Cronica postata de Alex Sima | 06, 09, 2009

Film: The Fugitive;
A aparut in anul: 1993;
Nota: 9;

Dupa 16 ani de la aparitie, dupa nspe mii de posibilitati de a-l vedea la cinema sau la televizor, am bifat in sfarsit pe lista de filme bune inca un nume: The Fugitive. In primul rand, actorii principali sunt Harrison Ford (in zilele lui bune) si Tommy Lee Jones (a avut vreodata zile care sa nu fie bune?). In al doilea rand, scenariul e astfel construit incat alterneaza momentele de actiune cu explicatiile si reuseste sa multumeasca si un client care vrea mai mult de la un film decat impuscaturi.

Povestea e simpla, insa acest lucru nu e un lucru rau. Ne sunt servite pe tava motivatiile actiunilor, si nu ne ramane decat sa urmarim modul in care personajele isi urmaresc scopurile.

Kimble (Ford) e un doctor care “are de toate”: slujba buna, nevasta frumusica, apreciere publica. Pana cand, de parca ar fi trait in Romania, il lovesc necazurile. Sotia e omorata, e acuzat de crima si condamnat la moarte. Sa zicem ca evadeaza, desi mai potrivit ar fi spus ca profita de circumstante, si cu agentul Gerard (Jones) pe urmele lui, incearca sa afle cine a fost de fapt criminalul.

Un clasic. Nu-i de 10, dar e printre cele mai bune filme din genul din care face parte.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
The Fugitive, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

Light

renne

Subiecte: Filme | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată