Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Not Forgotten e de uitat

Cronica postata de Alex Sima | 26, 09, 2009

Film: Not Forgotten;
A aparut in anul: 2009;
Nota: 5;

Filmul de fata nu e un film de cinema, ci unul de dat pe ProTV si Prima peste 10 ani. Cu toate astea, porneste promitator. Dupa primele 5, 10 minute, ma asteptam la un thriller cu accente semi-horror, cu o doza rezonabila de actiune. Asta pana cand a aparut in cadru Ken Davitian in rolul unui preot, si m-au luat crizele de ras. Genul de ras din care nu te poti opri si care poate sa te omoare. Not Forgotten se terminase de mult si eu tot chicoteam.

Ken Davitian in BoratE ca si cum l-ati vedea pe Al Bundy in rolul unui judecator. Si omul acesta chiar a avut multe probleme in a-si gasi de munca intr-un film serios, dupa Married with children, pentru ca toata lumea il asocia unei comedii.

Ei bine, domnul Ken Davitian a jucat in doua filme foarte proaste, dar cu pretentii de parodii, si a fost in pielea unor personaje care iti provoaca crizele de care pomeneam mai sus prin simpla aparitie. Din pacate, prin totala lipsa de calitate. Cam cum sunt filmele de groaza de categoria… nu B, ci sa zicem H.

Unu’ la mana, imediat cum l-am vazut mi-a aparut in minte scena din Borat in care ambii erau intr-o ciudata apropiere fizica, ca sa nu zic altceva. Doi la mana, a jucat rolul lui Xerxex in Meet the Spartans. Imaginile sunt mai mult decat graitoare, sunt sporovaitoare.Ken Davitian in Meet the Spartans

Ei, si din momentul ala, nu prea am mai fost atent la film. Scena care da batai repezi de inima cu Paz Vega trecuse, altele similare n-au mai fost. Inspre sfarsit a fost ceva interesant, am invatat cum sa bati cu sticle ciobite un individ care-ti intra in casa neinvitat.

In rest, Sfanta Moarte n-a reusit sa compenseze castingul neinspirat. E pacat, pentru ca Simon Baker joaca binisor. Scenariul lui Not Forgotten este la randul lui insuficient dezvoltat si pe alocuri lipsit de orice logica. Cah.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 5.3/10 (3 votes cast)
Not Forgotten e de uitat, 5.3 out of 10 based on 3 ratings

Light

renne

Subiecte: Actori, Filme | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată