Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Get Him to the Greek

Cronica postata de Alex Sima | 14, 07, 2010

Get him to the GreekTitlu: Adu-l urgent pe scena! (Get Him to the Greek);
A aparut in anul: 2010;
Autor cronica: HMPLX;

Aaron Green e un tip de 24 de ani, ambitios si care ia lucrurile in serios. Iar acum a primit o misiune de care depinde, se pare, intreaga lui cariera: Aaron trebuie sa mearga la Londra ca sa-l aduca pe Aldous Snow, un rocker superstar, la The Greek, faimoasa sala de concerte din Los Angeles, pentru un concert care ar urma sa fie primul dintr-un turneu de relansare. Seful lui, mogulul Sergio Roma il avertizeaza: “Artistul e cel mai ingrozitor individ de pe planeta. Daca il scapi din ochi, ai patit-o”.

Rockerul britanic Aldous Snow este un muzician genial, dar o despartire urata si o cariera care se duce pe apa sambetei l-au transformat intr-un dezastru ambulant. Scarbit de lingusitorii care il inconjoara si speriat ca a ajuns in faza de unde cariera lui nu poate merge decat in jos, Snow a luat-o pe o panta autodistructiva. Cand afla ca iubirea vietii lui, popstarul-manechin Jackie Q se afla la Los Angeles, Aldous isi pune in cap sa o recastige…si apoi sa puna lumea la picioarele lui.

Numaratoarea inversa pana la concert incepe. Un tanar inocent trebuie sa-si croiasca drum printre capcanele dealerilor de droguri din Londra, printre scandalurile din New York si dansurile erotice din Las Vegas ca sa livreze “pachetul” teafar si nevatamat…pe cat se poate. Totul incercand sa-i ramana fidel prietenei sale. O sa-l ia cu frumosul, o sa-l minta, o sa-l motiveze, o sa se distreze cu Aldous, dar o sa-l aduca la The Greek.

Cu o distributie alcatuita din: Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss, Rose Byrne, Colm Meaney si Sean Combs, comedia spumoasa Adu-l urgent pe scena! / Get Him to the Greek si-a propus sa provoace hohote puternice de ras. Din 23 iulie la Hollywood Multiplex.

Intrebarea concursului de saptamana aceasta: Cine este regizorul filmului?

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Get Him to the Greek, 8.3 out of 10 based on 3 ratings

Light

renne

Subiecte: Concurs, Filme, Hollywood Multiplex | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată