Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Marioneta (The Ghost Writer)

Cronica postata de Alex Sima | 19, 06, 2010

Marioneta - The ghost writerTitlu: Marioneta (The Ghost Writer);
A aparut in anul: 2010;
Autor cronica: HMPLX;

Un talentat scriitor (Ewan McGregor), poreclit “Marioneta”, este angajat sa scrie memoriile lui Adam Lang (Pierce Brosnan), un fost prim ministru britanic controversat. Pe parcurs, descopera secrete explozive din trecutul acestuia, ajungand sa fie vanat pentru ca stie prea multe.

“Marioneta” simte ca ceva nu e in regula inca din primul moment cand accepta sa scrie autobiografia lui Adam Lang. Este dus in miez de iarna pe o insula, undeva pe Coasta de Est, unde urmeaza sa lucreze inchis intr-o superba casa izolata, impreuna cu Lang, cu frumoasa lui sotie si muza politică (Olivia Williams), cu sefa lui de staff si amanta (Kim Catrall) si o echipa restransa de membri ai staff-ului sau si bodyguarzi.

Din momentul in care “marioneta” afla ca scriitorul din umbra care fusese angajat inaintea lui, murise de curand intr-un mod foarte suspect si pe masura ce incepe sa isi adanceasca sapaturile pentru lucrarea sa, descopera indicii ca predecesorul sau aflase un secret intunecat, care il lega pe Lang de C.I.A.
Pus fata in fata cu aceasta descoperire, “Marioneta” incepe sa-si piarda obiectivitatea si sa se implice personal in povestea pe care ar fi trebuit doar sa o consemneze. Mergand tot mai adanc in trecutul charismaticului politician, ceea ce descopera este cu mult mai socant decat acuzatiile care i se aduc in prezent acestuia.

O distributie exceptionala se alatura regizorului Roman Polanski in acest thriller politic captivant, Marioneta / The Ghost Writer: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Olivia Williams, Kim Catrall, Tom Wilkinson si Timothy Hutton. Din 25 iunie la Hollywood Multiplex.

* Intrebarea pentru concurs: Cine e regizorul filmului?

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
Marioneta (The Ghost Writer), 7.2 out of 10 based on 5 ratings

Light

renne

Subiecte: Concurs, Filme, Hollywood Multiplex | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată