Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Un cuplu mortal (Killers)

Cronica postata de Alex Sima | 08, 06, 2010

Killers (Un cuplu mortal)Titlu: Un cuplu mortal (Killers);
A aparut in anul: 2010;
Autor cronica: HMPLX;

Dupa ce a fost lasata cu ochii in soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede in dragoste la fel de mult cat crede si in Mos Craciun. Si pentru ca situatia sa devina si mai greu de suportat, Jen este fortata sa plece in vacanta cu parintii. In luxoasa Riviera franceza il intalneste pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cat de aratos pe atat de amuzant, care in acel moment parea sa fie rezolvarea tuturor problemelor ei. Desi nimeni n-ar fi crezut, peste trei ani Spencer devine un sot exemplar si nimic nu pare sa le tulbure viata linistita din suburbie. Asta pana in ziua in care Spencer aniverseaza 30 de ani si gloantele incep sa suiere in jurul lor. La propriu.

In timp ce sunt haituiti de trei ucigasi periculosi, Jen afla cu stupoare ca Spencer este de fapt un asasin platit, in slujba guvernului. Conform clasicului ,,impreuna la bine si la greu’’, ea experimenteaza pe propria piele ce inseamna sa fie nevasta de erou jamesbondian si incepe chiar sa se priceapa la asta. Urmaririle periculoase devin repede un stil de viata pentru Jen, iar mariajul lor idilic se transforma intr-o aventura haotica memorabila.

Filmul ii are in distributie pe: Katherine Heigl, Ashton Kutcher si Tom Selleck. Un cuplu mortal (Killers) va putea fi vizionata de catre spectatorii romani incepand de vineri, 11 iunie, la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

* Intrebarea pentru concurs: Cine e regizorul filmului?

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Un cuplu mortal (Killers), 7.3 out of 10 based on 4 ratings

Light

renne

Subiecte: Cinema PRO, Concurs, Filme, Hollywood Multiplex | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată