Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Johnny Depp: “The Rum Diary” este un film inteligent

Cronica postata de Alex Costea | 07, 11, 2011

actorJohnny Depp crede ca ultimul sau film, “The Rum Diary”, va fi apreciat mai mult in Europa pentru ca este un “film inteligent”.

Noul sau film este o ecranizare dupa un roman al scriitorului Hunter S. Thompson, de altfel un prieten bun al actorului american. Filmul il are in centrul atentiei pe jurnalistul Paul Kemp, interpretat de Johnny Depp, un jurnalist ce va intreprinde o calatorie in Puerto Rico.

Au existat indoieli in ceea ce priveste receptarea acestui film de catre publicul american, insa Depp nu isi face probleme si crede ca filmul va prinde mult mai bine in Europa.

“Cred ca filmul va fi mult mai bine apreciat aici, cred eu. Spun asta pentru ca filmul mi se pare unul inteligent”, a declarat actorul american pentru publicatia britanica “The Guardian”.

Johnny Depp a mai jucat rolul principal intr-o ecranizare dupa un roman al lui Hunter S. Thompson, “Fear and Loathing in Las Vegas” din 1998 fiind un film de succes in acea vreme.

Actorul american crede ca, desi filmul nu este un succes din punct de vedere comercial, acesta poate trece testul timpului. “Cred ca acest film este unul reusit, desi in aceasta saptamana nu s-a bucurat de un mare succes in America. Dar cu timpul oamenii isi vor aduce aminte de acest film si se vor uita la el cu placere si dupa ani buni”, a mai declarat Johnny Depp pentru publicatia britanica.

Sursa: Film News
Sursa foto: Celebrity Networth
VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Actori, Filme, Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată