Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

“Motanul incaltat” pe primul loc in box-office-ul american

Cronica postata de Alex Costea | 07, 11, 2011

animatieFilmul de animatie “Motanul incaltat” (“Puss in Boots”) continua sa domine box-office-ul american si in aceasta saptamana. Animatia inspirata din franciza Shrek isi mentine pozitia pe primul loc, aducand castiguri de 33 milioane de dolari in saptamana precedenta.

Comedia in care vocile actorilor Antonio Banderas, Salma Hayek si Zach Galifianakis ne incanta si de aceasta data, ocupa meritat acest loc. Dupa nici doua saptamani de la lansare, animatia a adus companiei nu mai putin de 75 milioane de dolari. Ultimul film de actiune a lui Brett Ratner, “Tower Heist”, ocupa locul doi cu un castig de doar 25 milioane de dolari.

Topul este completat de comedia “A Very Harold & Kumar Christmas”, ca mai apoi sa fie urmat de thrillerul “Paranormal Activity 3” si de filmul SF in care joace Justin Timberlake. In top zece se regasesc filmele “Real Steel”, ultimul film al lui Johnny Depp (“The Rum Diary”) sau “Moneyball”.

Filmul de animatie inspirat din franciza Shrek il are ca personaj principal pe fermecatorul Motan Incaltat. Subiectul acestei animatii de familie prezinta aventurile amuzante ale Motanului Incaltat de dinainte de a-l cunoaste pe capcaunul Shrek. Motanul Incaltat se indragosteste de o pisica inteligenta pe nume Kitty Softpaws, iar impreuna fac echipa cu Humpty Dumpty cu scopul de a gasi si de a fura gasca care face oua de aur.

Sursa: Film News
Sursa foto: 80 million movies free
VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Animatie, Filme, Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată