Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

“The Dark Knight Rises” are nevoie de vocea ta

Cronica postata de Alex Costea | 07, 11, 2011

filmDaca ti-ai dorit vreodata sa iti auzi vocea intr-un film de mare succes, compozitorul Hans Zimmer iti ofera in sfarsit sansa. Zimmer, compozitorul care a scris muzica pentru filme precum “The Lion King” sau “Inception”, va lucra din vara viitoare si pentru muzica din noul film din trilogia lui Christopher Nolan – “The Dark Knight Rises”.

Acesta a postat de curand un anunt pe site-ul “Ujam”, rugand toti fanii seriei “Batman” sa-si aduca contributia: “Avem nevoie de vocile voastre! Vom crea pentru film glasul unei lumi intregi. Asadar, va invitam pe toti sa faceti parte din acest proiect. Ceea ce va cerem este foarte usor: nu ne trebuie voci retusate si nici sincronizare sau o voce anume. Daca mormaiti, tipati sau vorbiti in soapta, nu e nicio problema. Cat de scurta v-ar fi contributia, avem nevoie de ea. O poti face singur sau poti invita prietenii – totul e sa puneti suflet si sa fiti plini de energie. Lasa-ti vocea sa fie auzita si sa faca parte din proiectul nostru”.

Inca nu stim daca Zimmer are de gand sa faca un singur glas din zeci de mii de voci, dar avand in vedere experienta si reputatia lui, cu siguranta ii va iesi inca o data. De altfel, pe siteul unde a postat anuntul a aparut si o “mostra” a proiectului pe care Zimmer vrea sa-l faca pentru noul film a lui Christopher Nolan. Totodata, pe acel site pot intra toti cei care vor sa-si auda vocea in “The Dark Knight Rises”.

“The Dark Knight Rises” este cel de-al treilea film din trilogia regizata de Nolan si este asteptat sa apara anul viitor. Celelate doua productii ale sale au avut un succes rasunator, ultimul film din 2008 fiind premiat cu doua oscaruri (unul dintre ele pentru rolul regretatului Heath Ledger ce l-a interpretat in film pe Joker). Distributia formata din Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, Anne Hathaway si Tom Hardy cu siguranta va fi cheia unui nou succes marca regizorui Christopher Nolan.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată