Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Leonardo DiCaprio spune despre “J. Edgar” ca este un film incredibil de exact

Cronica postata de Alex Costea | 04, 11, 2011

actorLeonardo DiCaprio se intoarce pe marile ecrane cu filmul istoric “J. Edgar”, actorul american jucandu-l in aceasta ecranizare pe primul director al Biroului Federal de Investigatii (FBI), J. Edgar Hoover.

Actorul a declarat recent pentru revista “Time” ca filmul este incredibil de exact iar detaliile sunt perfecte, regizorul reusind sa ecranizeze lucrurile exact asa cum au fost. DiCaprio a facut referire si la rolul pe care el il joaca, spunand ca se regaseste in personaj: “Ma identific cu ambitia personajului meu. Am fost incredibil de ambitios de cand eram tanar si in anumite privinte n-am avut nicio ezitare in a face lucrurile pe care mi le doream, fara a ma gandi care ar putea fi rezultatul”.

Leo, care si-a inceput cariera pe micile ecrane, a explicat pentru “Time” impactul pe care il poate avea asupra ta celebritatea: “Exista o multime de capcane pana la succes, una din ele fiind aceea de a nu pleca urechea la critici. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face este sa auzi critica si s-o accepti numai pentru tine, fie ea profesionala sau personala.

Actorul a vorbit si despre versiunea 3D a filmului “Marele Gatsby” (“The Great Gatsby”) ce este anunta in Australia, explicand ca a fost atras de “ideea unui om care vine de absolut nicaieri si se creaza din propria imaginatie. “Gatsby este unul din acele personaje iconice, deoarece poate fi interpretat in atat de multe feluri: un romantic fara speranta, un om absolut nebun sau un gangster periculos ce incearca sa se imbogateasca”, a mai declarat actorul pentru “Time”.

Intrebat despre “Titanic” si ce parere are despre anuntarea filmului din 1997 in varianta 3D, actorul a spus: “Nu va pot spune cat de mult nu ma gandesc la asta”.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Leonardo DiCaprio spune despre "J. Edgar" ca este un film incredibil de exact, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Light

renne

Subiecte: Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată