Ultimele articole

Tag Cloud

actiune Actori animatie Animation bune Cele mai CGI comedie comentate critica desene drama evenimente extern fictiune filmate Filme Fun Fun - Trust me horror Jocuri Johnny Depp lansari legende live movie-trailers Muzica parodii premii proaste Proprii Reclame regizor Reviews romance SF stiri trailere video viitor youtube _Comentator: Adrian Diaconescu _Comentator: Alex Sima _Comentator: George Constantin _Comentator: Stefan Toma

Categorii Google

Categorii

Validari


« | Pagina principala | »

Gary Oldman ar putea sa-l joace pe Merlin in filmul “Arthur & Lancelot”

Cronica postata de Alex Costea | 04, 11, 2011

actorCelebra casa de productie Warner Bros. incearca sa-l aduca pe Gary Oldman in filmul “Arthur & Lancelot”, acesta urmand sa joace rolul lui Merlin. Dupa ce au lucrat cu el in filme precum “The Book of Eli”, “Red Riding Hood”, cateva serii din “Harry Potter” sau trilogia lui Christopher Nolan, studioul deja incearca sa-si asigure serviciile actorului pentru filmul “Akira”. Acum se zvoneste ca Oldman urmeaza sa joace rolul lui Merlin in ecranizarea celebrei legende.

Regizorul filmului “The Change-Up”, David Dobkin, a scris si va regiza legenda arthuriana, despre care acesta a spus ca o va reinventa un pic si va face personajele ceva mai “pamantesti”. Ramane de vazut cat de “pamantean” il va putea face pe Merlin.

Joel Kinnaman, care a aparut in remake-ul american de televiziune “The Killing” si in productiile “Safe House” sau “The Darkest Hour”, il va juca in acest film pe Arthur, urmand ca Dobkin sa caute un star pentru rolul lui Lancelot.

Gary Oldman s-ar dovedi o alegere inspirata in rolul lui Merlin, vocea sa grava fiind tot ce trebuie intr-o distributie in care vor aparea multi tineri. Totodata, Oldman a dovedit ca are “maini magice” (experienta acumulata in seriile “Harry Potter cu siguranta il va ajuta) in multe alte productii – inca un avantaj pentru acest rol.

Prin urmare, vedeta din trilogia “Cavalerul negru” a lui Christopher Nolan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cei de la “Allmovie” l-au descris pe Oldman ca fiind “unul dintre putinii actori capabili sa portretizeze orice tip de personaj” si asta nu are cum sa ne uimeasca, filmele in care el a jucat fiind dintre cele mai diverse.

VN:F [1.9.11_1134]
Nota filmului:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Light

renne

Subiecte: Stiri | Nici un comentariu »

Comentarii

căutare personalizată